Увійти|Зареєструватися
Авторинок
Стрічка
Топи
Бортжурнали
Автомобілі
Блоги
Автосервіси
Спільноти
Характеристики та огляди
Все для авто
Увійти
Зареєструватися
|

Аналіз: на тлі високих цін на бензин переваги експлуатаційних витрат електромобілів стали ще сильнішими

Адміністратор
CO2 NEWSавтор: CO2 Team
22 травня 2022
|
1021
Поділитися:

Згідно з новим аналізом, зі зростанням цін на бензин переваги електромобілів в експлуатаційних витратах зросли.

Асоціація транспорту з нульовим рівнем викидів (ZETA), група захисту інтересів електромобілів, опублікувала в середу звіт, в якому відстежуються витрати на милю електромобілів і бензинових автомобілів за останні шість місяців. Було виявлено, що, виходячи із загальних експлуатаційних витрат, електромобілі набагато дешевші з розрахунку на милю, ніж автомобілі з бензиновим двигуном.

Згідно зі звітом, у національному масштабі бензинові автомобілі втричі-п'ять разів дорожчі, ніж електромобілі. У деяких штатах, включаючи Аризону, Неваду, Північну Кароліну, Теннессі, Вірджинію та Західну Вірджинію,

електромобілі можуть їздити за ціною від 15% до 20% вартості бензинових автомобілів за милю, йдеться у звіті.

Вартість електроенергії також менш мінлива, ніж ціни на нафту, тому експлуатаційні витрати на електромобілі швидше за все залишаться стабільними з часом, стверджує ZETA. Як і у випадку з іншими аналогічними минулими аналізами, група також наголосила, що нижчі витрати на технічне обслуговування електромобілів сприяють зниженню загальних експлуатаційних витрат.

Це засновано на аналогічному аналізі ZETA, опублікованому в березні, в якому більше уваги приділялося вартості зарядки та електромобіля, порівняно із заправкою автомобіля з двигуном внутрішнього згоряння бензином. З'ясувалося, що електромобілі обходяться втричі-п'ять разів дешевше в розрахунку на милю в національному масштабі і до шести разів дешевші в деяких штатах.

Це не єдиний аналіз, що вказує на зниження експлуатаційних витрат електромобілів. Дослідження Consumer Reports 2020 показало, що експлуатаційні витрати можуть більш ніж компенсувати вищі закупівельні ціни на електромобілі, особливо на пікапи та позашляховики.

Це важливий фактор у перетворенні даних про нижчі експлуатаційні витрати електромобілів у більш високі темпи впровадження електромобілів. Дослідження Deloitte, проведене раніше цього року, показало, що половина американців не платитиме заздалегідь за електромобіль, незалежно від економії витрат на володіння.

Статистика
Читати в Facebook
G
Читати в Google News
Читати в Telegram

Коментарі

Увійдіть або зареєструйтеся, щоб писати коментарі, задавати питання та брати участь в обговоренні

Зареєструватися