Увійти|Зареєструватися
Авторинок
Стрічка
Топи
Бортжурнали
Автомобілі
Блоги
Автосервіси
Спільноти
Характеристики та огляди
Все для авто
Увійти
Зареєструватися
|

BMW представляє i4 електричний седан для США в 2022 році

Адміністратор
CO2 NEWSавтор: CO2 Team
06 квітня 2021
|
900
Поділитися:

На недавній щорічній конференції BMW Group німецький автовиробник представив серійну версію i4

Електричного седана з акумуляторною батареєю, заснованого на 4 серії Gran Coupe (який також є седаном, незважаючи на те, що в його назві є слово «купе»). У нас поки немає подробиць, але, за оцінками BMW, ми можемо підтвердити, що i4 відправиться в США десь на початку 2022 року.

Не зрозуміло, чи стане i4 першим з нових електромобілів BMW, які потраплять в дилерські центри США. BMW може взяти приклад з інших німецьких брендів Volkswagen і Audi і підігріти електричні апетити покупців за допомогою електричного позашляховика iX, перш ніж пропонувати i4. Але те, що у нас є про i4, робить його сильним конкурентом Tesla Model 3.

Згідно BMW, оцінка дальності складає «до 483 км» при тестуванні EPA, але європейська оцінка дальності тестування становить до 590 км, тому, можливо, ми побачимо більш високий показник. Однак в останні роки EPA недоброзичливо ставиться до європейських електромобілів, тому не розраховуйте на це.

За оцінками BMW, потужність оцінюється в 530 кінських сил, забезпечуючи розрахунковий час розгону до 100 км/год за 4 секунди. Ці числа, ймовірно, належать до версії i4 M Performance, яка, за словами BMW, буде доступна.

Більш детальна інформація про i4 буде випущена в найближчі тижні, тому слідкуйте за оновленнями.

За матеріалами cars.com
Анонсовані моделіBMWi4
Читати в Facebook
G
Читати в Google News
Читати в Telegram

Коментарі

Увійдіть або зареєструйтеся, щоб писати коментарі, задавати питання та брати участь в обговоренні

Зареєструватися