Увійти|Зареєструватися
Авторинок
Стрічка
Топи
Бортжурнали
Автомобілі
Блоги
Автосервіси
Спільноти
Характеристики та огляди
Все для авто
Увійти
Зареєструватися
|

Дебют Audi A6 e-tron на новій платформі, огляд основних характеристик

Адміністратор
CO2 NEWSавтор: CO2 Team
20 квітня 2021
|
1187
Поділитися:

Зустрічайте

Німецький автовиробник Audi представив свій електромобіль A6 e-tron Concept на виставці, що проходить в Шанхаї.

Повнорозмірний Sportback - перша модель бренду, заснована на платформі Premium Platform Electric (PPE) і володіє спортивним зовнішнім виглядом. Він живиться від електричної трансмісії, яка підтримує швидку зарядку 270 кВт і обіцяє запас ходу понад 700 км. Передбачається, що автомобіль буде запущений у виробництво в 2022 році.

Екстер'єри

Audi A6 e-tron Concept має привабливий дизайн з похилою лінією даху, м'язистим капотом і гладкими світлодіодними фарами Matrix LED, які дозволяють проектувати відеоігри на стіни.

Він оточений затемненими центральними стійками, чіткими лініями корпусу і світлодіодними проекторами високої роздільної здатності, які створюють динамічні світлові ефекти при відкритті дверей.

Суцільна світлова смуга OLED доступна на задній частині автомобіля.

Інтер'єри

Деталі інтер'єру Audi A6 e-tron Concept ще належить розкрити. Однак у нього повинна бути простора кабіна з проекційним дисплеєм доповненої реальності, спеціально розробленої панеллю приладів і рульовим колесом з сенсорним управлінням.

Автомобіль також має бути оснащений 10,25-дюймовим цифровим приладовим дисплеєм і 10,1-дюймовою (опціонально 11,6-дюймовою) сенсорною інформаційно-розважальною консоллю з функцією голосового управління.

Технічна інформація

Audi A6 e-tron Concept живиться від електричної трансмісії, підключеної до системи 800 В. Загальна потужність установки становить 475 к.с. / 800 Нм.

Після швидкої зарядки на 270 кВт автомобіль обіцяє пробіг більше 700 км. Після 10 хвилин зарядки він може працювати на дальності до 300 км. Крім того, базовий варіант автомобіля може розігнатися від 0 до 100 км / год менш ніж за 7 секунд.

Анонсовані моделіОглядиAudiA6 e-tron
Читати в Facebook
G
Читати в Google News
Читати в Telegram

Коментарі

Увійдіть або зареєструйтеся, щоб писати коментарі, задавати питання та брати участь в обговоренні

Зареєструватися