Увійти|Зареєструватися
Авторинок
Стрічка
Топи
Бортжурнали
Автомобілі
Блоги
Автосервіси
Спільноти
Характеристики та огляди
Все для авто
Увійти
Зареєструватися
|

Електромобіль Hyundai Ioniq 5, перший электромобіль суббренда Ioniq, дебютує 23 лютого

Адміністратор
CO2 NEWSавтор: CO2 Team
10 березня 2021
|
922
Поділитися:

Hyundai розвиває бренд під назвою Ioniq, який випускає виключно акумуляторні електромобілі, а перша модель Ioniq 5 дебютує 23 лютого. Наразі ми отримали лише натяки на те, як Ioniq 5 буде виглядати всередині і якими будуть його можливості.

Hyundai називає Ioniq 5 CUV або кросовером, тому ми очікуємо чогось подібного до нещодавно оновленого Kona південнокорейського автовиробника. Зовнішні тизерні зображення натякають на футуристичний дизайн з функціями, включаючи дизайн коліс, оптимізований для аеродинамічної ефективності. Hyundai також заявляє, що Ioniq 5 матиме розкладний капот, який мінімізує зазори панелей та додатково покращує аеродинаміку. Тонкі, прямокутні світлодіодні фари та прямокутні світлодіодні задні ліхтарі додають футуристичного вигляду Ioniq 5.

В інтер’єрі Ioniq 5 використовуються стійкі та перероблені матеріали. Завдяки платформі автомобіля та дизайну акумулятора, салон має рівну підлогу, що забезпечує розсувну центральну консоль. Hyundai каже, що це дозволяє всім пасажирам входити або виходити з одного боку автомобіля, корисно, якщо доступ або вихід обмежені з іншого боку.

Hyundai каже, що інтер'єр Ioniq 5 має "гнучкі конфігурації", що дозволяють салону перетворитися на "житловий простір" для пасажирів. На додаток до центральної консолі, сидіння також можуть бути змінені. Задні сидіння та передні пасажирські сидіння також оснащені підлокітниками для більш розслаблюючого положення.

Ми дізнаємось більше деталей про Ioniq 5 - і як він насправді буде виглядати - коли він дебютує 23 лютого, тож слідкуйте за Carco2.com.ua для отримання додаткової інформації.

По матеріалам cars.com
Анонсовані моделіHyundaiIoniq 5
Читати в Facebook
G
Читати в Google News
Читати в Telegram

Коментарі

Увійдіть або зареєструйтеся, щоб писати коментарі, задавати питання та брати участь в обговоренні

Зареєструватися