Увійти|Зареєструватися
Авторинок
Стрічка
Топи
Бортжурнали
Автомобілі
Блоги
Автосервіси
Спільноти
Характеристики та огляди
Все для авто
Увійти
Зареєструватися
|

Європа інвестує 1,5 мільярда євро на розвиток зарядної інфраструктури для електромобілів

Адміністратор
CO2 NEWSавтор: CO2 Team
05 червня 2023
|
717
Поділитися:

Інвестиції будуть спрямовані на встановлення нових зарядних станцій, розширення існуючих і забезпечення доступу до водневих заправних станцій.

Попит на надійні та практичні зарядні станції зростає, оскільки все більше людей купують електромобілі. Громадські зарядні пристрої встановлюються все частіше, щоб запропонувати ступінь зручності та доступності зарядки на рівні із заправкою традиційних автомобілів.

За даними TradingPlatforms.com, Європейський Союз (ЄС) інвестує 1,5 мільярда євро у створення мережі інфраструктури альтернативного палива.

Fit 55 (стосується цілі ЄС щодо скорочення чистих викидів парникових газів щонайменше на 55% до 2030 року) важлива програма для прискорення переходу до екологічного транспорту, включає ці інвестиції. Завдяки інвестиціям будуть побудовані нові зарядні станції, розширено старі та стане можливим доступ до водневих заправок.

ЄС наполегливо заохочує громадян переходити зі звичайних транспортних засобів на електромобілі, щоб досягти вуглецевої нейтральності. Для досягнення цієї мети необхідно встановити більше зарядних станцій як у приватних, так і в громадських місцях.

У Європі станом на 2022 рік було встановлено понад 450 тисяч громадських зарядних станцій. Понад 60% зарядної інфраструктури континенту зосереджено в Нідерландах, Франції та Німеччині.

Більша частина зарядки електромобілів зараз відбувається вдома чи на робочому місці, що становить 70% від загальної зарядки. Більшість людей використовують громадські зарядні станції для міжміської та екстреної зарядки. Навіть якщо громадських зарядних станцій більше, вони в основному знаходяться в містах. Якщо ми хочемо досягти широкого впровадження електромобілів, це має змінитися.

Важливим кроком у створенні надійної зарядної інфраструктури для електромобілів є інвестиції ЄС у розширення мережі інфраструктури альтернативного палива. Це підвищить доступність і зручність, заохочуючи більше людей переходити на електромобілі в довгостроковій перспективі. Це означає початок довгострокового руху до більш екологічної транспортної інфраструктури. У наступні роки буде цікаво подивитися, як ця інвестиція вплине на широке впровадження електромобілів.

Читати в Facebook
G
Читати в Google News
Читати в Telegram

Коментарі

Увійдіть або зареєструйтеся, щоб писати коментарі, задавати питання та брати участь в обговоренні

Зареєструватися