Увійти|Зареєструватися
Авторинок
Стрічка
Топи
Бортжурнали
Автомобілі
Блоги
Автосервіси
Спільноти
Характеристики та огляди
Все для авто
Увійти
Зареєструватися
|

GM відновить виробництво Chevrolet Bolt після багатомісячної зупинки

Адміністратор
CO2 NEWSавтор: CO2 Team
17 лютого 2022
|
1096
Поділитися:

General Motors відновить виробництво Chevrolet Bolt EV і EUV 4 квітня 2022 року після багатомісячної перерви у зв'язку з відкликанням продукції, повідомив автовиробник співробітникам у вівторок.

У серпні GM відкликала понад 141 000 Болтів через ризик загоряння акумуляторів і відтоді майже не зупиняла складальний завод Orion на озері Оріон, тоді як пріоритет віддавала новим батареям для відкликаних болтів. Дилери GM замінюють акумуляторні батареї на Болтах з минулої осені.

«Ми цінуємо терпіння, виявлене клієнтами під час відкликання. Продовжуючи завершувати заміну модулів, GM відновить виробництво на своєму заводі в Оріон-Тауншип, штат Мічиган, 4 квітня 2022 р.» , - заявив представник GM Ден Флорес. «Ми, як і раніше, віддані Bolt EV і EUV і це рішення дозволить нам одночасно замінити акумуляторні модулі та незабаром відновити роздрібні продажі, які були високими до відкликання».

GM не уточнила, скільки батарейних модулів вона вже замінила, але Флорес повідомив:

«Ми продовжуємо робити заміну щодня. Внаслідок цього прогресу та здатності нашого постачальника збільшити виробництво модулів ми почуваємося впевнено, ми можемо збалансувати заміну поряд із новим роздрібним виробництвом».

Детройтський автовиробник відкликав Bolts, свою єдину електричну продукцію, у розпал переходу на електромобілі.

GM прагне створити лінійку автомобілів з нульовим рівнем викидів до 2035 року та хоче поставити 400 000 електромобілів у Північній Америці до кінця 2023 року.

З моменту початкового відкликання болтів певного модельного року у листопаді 2020 року GM підтвердила 18 спалахів акумуляторів Bolt по всьому світу. Є легкі травми, але загиблих немає. GM та постачальник акумуляторів LG Energy Solution виявили два «рідкісні» виробничі дефекти: відірваний язичок анода та складений сепаратор, які є основною причиною пожеж.

LG Energy Solution планує покрити більшу частину вартості відклику, яка може становити до 2 млрд $, залежно від кількості необхідних замін модулів.

Стоп-продаж Bolts залишається поки що в дії, але дилери можуть продавати нові Bolts, які надійдуть після відновлення виробництва 4 квітня. У відкликаних автомобілях на дилерських лотах перед продажем необхідно замінити акумуляторні модулі.

За матеріалами: detroitnews.com
Заходи та подіїChevrolet
Читати в Facebook
G
Читати в Google News
Читати в Telegram

Коментарі

Увійдіть або зареєструйтеся, щоб писати коментарі, задавати питання та брати участь в обговоренні

Зареєструватися