Увійти|Зареєструватися
Авторинок
Стрічка
Топи
Бортжурнали
Автомобілі
Блоги
Автосервіси
Спільноти
Характеристики та огляди
Все для авто
Увійти
Зареєструватися
|

Mercedes-Benz представляє новий надефективний електромобіль із запасом ходу понад 1000 км

Адміністратор
CO2 NEWSавтор: CO2 Team
28 листопада 2021
|
1046
Поділитися:

Mercedes-Benz дражнить своїм майбутнім новим надефективним електромобілем, запас ходу якого, за твердженням автовиробника, складе понад 1000 км!

Автовиробник планує використовувати автомобіль для тестування нових технологій підвищення ефективності своїх електромобілів.

Цього року Mercedes-Benz оголосив про оновлений план електрифікації, який включав новий план переходу на повністю електричний двигун до 2030 року. Німецький автовиробник оголосив про кілька нових програм, спрямованих на досягнення цієї мети. Один з них – Mercedes-Benz VISION EQXX, новий надефективний, повністю електричний автомобіль.

Вперше про це було оголошено минулого року, і тоді автовиробник говорив про запас ходу понад 1200 км. Але цього року Mercedes-Benz оновив діапазон, заявивши, що він матиме понад 1000 км «реального» діапазону.

Маркус Шефер, головний операційний директор Mercedes-Benz, оголосив, що Mercedes-Benz VISION EQXX буде представлений 3 січня 2022:

«Як ви, можливо, знаєте, ми деякий час працювали над втіленням наших стратегічних амбіцій: лідирувати в галузі автомобілів з електричним приводом: тепер VISION EQXX стане найефективнішим електромобілем, який ми колись створювали – із реальним запасом ходу понад 1000 км. І я дуже радий, що він буде представлений публіці дуже скоро – 3 січня 2022 року».

Mercedes-Benz VISION EQXX

Шефер також випустив новий тизер автомобіля.

Виконавчий директор стверджував, що автовиробнику необхідно підвищити ефективність своїх електромобілів, якщо він хоче досягти своїх цілей щодо електрифікації:

«Ось чому ми поставили перед собою більш ніж амбітну мету з VISION EQXX: ми хочемо розробити електромобіль компактного класу, який може проїхати 1000 км без заряджання акумулятора в реальних дорожніх умовах з однозначним числом: значення витрати в кіловат-годинах на 100 кілометрів при нормальному русі по шосе».

Шефер сказав, що новий автомобіль буде оснащений акумуляторними батареями із щільністю енергії на 20% вищою, ніж у EQS.

Хоча вони все ще говорять лише про концептуальний автомобіль, вони дали зрозуміти, що деякі технології в концепті перейдуть на нові платформи електромобілів, які підтримуватимуть майбутні електромобілі Mercedes-Benz.

Mercedes-Benz оголосив, що вони розробляють три нові електричні платформи, які вийдуть у 2025 році.

Анонсовані моделіMercedes-Benz
Читати в Facebook
G
Читати в Google News
Читати в Telegram

Коментарі

Увійдіть або зареєструйтеся, щоб писати коментарі, задавати питання та брати участь в обговоренні

Зареєструватися