Увійти|Зареєструватися
Авторинок
Стрічка
Топи
Бортжурнали
Автомобілі
Блоги
Автосервіси
Спільноти
Характеристики та огляди
Все для авто
Увійти
Зареєструватися
|

Представлено оновлений Volkswagen ID.3! Що змінилося?

Адміністратор
CO2 NEWSавтор: CO2 Team
03 березня 2023
|
966
Поділитися:

Оновлений Volkswagen ID.3 представлено раніше, ніж планувалося. Всього через два з половиною роки з початку виробництва, електричний хетчбек отримав оновлений зовнішній вигляд, нові технології та новий «більш витончений» інтер’єр.

Volkswagen оновив зовнішній вигляд ID.3, зробивши передню частину динамічнішою, відійшовши від милішого та доброзичливішого вигляду попередньої моделі.

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3

Клаас-Леннард Штер, менеджер із продукції ID.3, сказав:

«З новою передньою частиною, безумовно, стало трохи більше агресивності. Гостріший бампер і поверхня означають, що він більш дорослий, більш зрілий».

Є нові фари, що нагадують людське око, а також свіжий дизайн бампера та капота.

Крім того, Volkswagen врахував та впровадив пропозиції клієнтів, зокрема щодо якості салону. Виробник додав поверхні з пінопласту на приладовій панелі та додав більші та м’які поверхні на дверях.

Тепер придатний для веганів, із «високою часткою» перероблених матеріалів, ID.3 доставляється клієнтам без викидів вуглецю.

Іншою частиною ID.3, яка часто критикується, були його бортові технології, а саме інформаційно-розважальна система та відповідне апаратне забезпечення. Оновлений автомобіль буде пропонуватися з новим 12-дюймовим екраном. Volkswagen встановлюватиме клімат-контроль із підсвічуванням – що було великим наріканням для існуючих власників.

Volkswagen ID.3

Volkswagen ID.3

На дисплеї буде оновлене програмне забезпечення, включаючи більш легкодоступні меню зарядки та інтелектуальну супутникову навігацію. 5,3-дюймовий дисплей для водія та важіль перемикання передач у стилі рокер залишаються, тоді як проекційний дисплей із доповненою реальністю буде доступний, ймовірно, як опція.

Не було жодних змін у доступних варіантах батареї та двигуна. Volkswagen продовжує пропонувати на вибір батареї ємністю 58 кВт-год і 77 кВт-год – обидві поєднуються з одним двигуном потужністю 201 к.с., що приводить в дію задні колеса. Була рекламована менш потужна модель з меншим акумулятором, і очікується, що гаряча модель ID.3 GTX приєднається до асортименту пізніше цього року.

У Volkswagen стверджують, що модель з потужністю 58 кВт-год може проїхати до 426 км згідно з тестовим циклом WLTP, а версія з потужністю 77 кВт-год — 545 км. Модель ID.3 Pro S тепер може швидко заряджатися зі швидкістю до 170 кВт (5-80% за 30 хвилин) – так само, як нещодавно випущений VW ID. Мікроавтобус Buzz – у той час як автомобілі Pro мають максимальну потужність 120 кВт, їм потрібно ще п’ять хвилин, щоб пройти ту саму еталонну криву зарядки.

ID.3 наразі доступний у трьох комплектаціях – Business, Style і TourЦіни стартують від $46 800. Не очікується, що ціна різко зміниться з появою оновленого ID.3. Перші автомобілі клієнтам будуть доставлені навесні.

Наразі ID.3 виробляється на двох заводах у Цвікау та Дрездені, Німеччина, але з цього року ID.3 також будуть виготовлятися на головному заводі Volkswagen у Вольфсбурзі, щоб йти в ногу з високим попитом клієнтів.

Анонсовані моделіОглядиVolkswagenE-tron Sportback
Читати в Facebook
G
Читати в Google News
Читати в Telegram

Коментарі

Увійдіть або зареєструйтеся, щоб писати коментарі, задавати питання та брати участь в обговоренні

Зареєструватися