Увійти|Зареєструватися
Авторинок
Стрічка
Топи
Бортжурнали
Автомобілі
Блоги
Автосервіси
Спільноти
Характеристики та огляди
Все для авто
Увійти
Зареєструватися
|

Представлений повністю електричний седан флагманський лінійки BMW — BMW i7 2023 року

Адміністратор
CO2 NEWSавтор: CO2 Team
27 квітня 2022
|
1436
Поділитися:

Представлений повністю електричний седан флагманський лінійки BMW — BMW i7 2023 року. І він виглядає практично взаємозамінним з рештою абсолютно нової лінійки BMW 7-Series 2023 року, представленої поранення.

i7 є версією 7-ї серії - варіантом цієї модельної лінійки, не побудованим на спеціальній платформі для електромобілів, в якій відсутні плани на двигун внутрішнього згоряння, такі як Mercedes-Benz EQS, Lucid Air, Audi E-Tron. GT або Porsche Taycan, але на тому, що BMW називає гнучкою архітектурою автомобіля. Таким чином, він з самого початку був спроектований і задуманий для трьох різних типів приводу: м'якого гібрида і гібрида, що підключається, бензинових версій, а також повністю електричного.

BMW заявила, що ця стратегія, яка буде використовуватися спільно з майбутньою 5-ю серією наступного покоління і відповідним i5, допоможе знизити слід вуглецю автовиробника і забезпечить велику гнучкість для задоволення додаткового попиту на електромобілі в міру його збільшення. BMW має спеціальну платформу для електромобілів під назвою Neue Klasse, але вона не з'явиться до 2025 року.

BMW i7 в американській версії називатиметься i7 xDrive60. Виробляючи 536 л. За оцінками BMW, i7 зможе проїхати до 300 миль (483 км) за циклом EPA.

V-8 чи електромобіль? Вони обидва виглядають однаково

Модельний ряд BMW 7-Series 2023 спочатку включатиме 740i (94 295 доларів), 760i xDrive (114 595 доларів), i7 xDrive60 (120 295 доларів). Гібрид M750e xDrive, що підключається, з'явиться наступного року.

Модель 740i оснащена версією рядного 6-циліндрового двигуна BMW з турбонаддувом, який працює за циклом Міллера. 760i xDrive оснащений 4,4-літровим двигуном V-8 з подвійним турбонаддувом та повним приводом. Обидва включають 48-вольтову технологію м'якого гібриду.

7 базується на наборі інструментів BMW для електроприводу п'ятого покоління, який об'єднує двигун, силову електроніку та редуктор в одному компактному корпусі. Синхронні двигуни не мають постійних магнітів, що залежать від рідкісноземельних металів, і в i7 блок на передніх колесах розвиває потужність 255 л.с., а ззаду - 308 л.с., що в сумі становить 536 л.с. та 549 ​​фунт-футів.

Призматичні елементи – точний постачальник ще не підтверджений – мають загальну корисну потужність 101,7 кВтг. У специфікації для США i7 має вбудований зарядний пристрій на 11 кВт і може виконувати швидке заряджання постійним струмом до 195 кВт - з трьома роками необмеженої зарядки Electrify America. 10 хвилин.

У BMW кажуть, що порівняно з i4 fastback та iX SUV програмне забезпечення для зарядки було вдосконалено з більш точним охолодженням акумуляторної батареї. Він також представляє покращене планування маршруту, оптимізоване для заряджання. i7 запам'ятовуватиме технічні деталі, пов'язані з конкретними зарядними станціями, і BMW каже, що він засновує зарядку на постійній номінальній напрузі, що призводить до більш округлої кривої заряду, яка більш передбачувана і призводить до більш короткого часу заряджання в більшості ситуацій.

BMW також удосконалила функцію адаптивної рекуперації, що базується на дорожніх умовах та інформації про маршрут, хоча водій може вибрати високу, середню або низьку регенерацію гальм, а також положення «B» для водіння з однією педаллю.

Всі версії 7-ї серії отримують двовісну пневматичну підвіску з автоматичним самовирівнюванням та електронно-керованими амортизаторами на всіх чотирьох колесах. Він регулюється за висотою залежно від режиму та потреб.

Інтегральне активне рульове управління BMW - варіант управління задніми колесами - включено в моделі 760 xDrive та i7 та опціонально для 740i. Це підвищує маневреність за рахунок повороту задніх коліс на кут до 3,5 градусів у протилежному напрямку на низьких швидкостях або в тому напрямку на більш високих швидкостях.

Приготуйтеся до розваг

Лінійка 7-ї серії доступна з екраном BMW Theater Screen - 31,3-дюймовим сенсорним дисплеєм з роздільною здатністю 8K, який складається зі стелі та сумісний з Amazon Fire TV. Попереду користувачі можуть транслювати YouTube та інші сервіси на запит, а тепер є внутрішня камера для знімків, майбутніх програм або як частина протиугінного пристрою.

Кожні задні двері оснащені 5,5-дюймовим кольоровим сенсорним екраном і слугують інтегрованою частиною Theatre Screen, коли вони встановлені, а також покращені за рахунок динаміків, вбудованих у задні підголовники, та басових шейкерів, вбудованих у спинки сидінь, як частина додаткового об'ємного звучання Bowers & Wilkins. звукова система та координація роботи з композитором музики до фільму Гансом Циммером, щоб зробити весь досвід захоплюючим. Аудіосистема включає до 36 динаміків, у тому числі чотири, встановлених у стелі, і загальною потужністю 1965 Вт.

Анонсовані моделіBMW
Читати в Facebook
G
Читати в Google News
Читати в Telegram

Коментарі

Увійдіть або зареєструйтеся, щоб писати коментарі, задавати питання та брати участь в обговоренні

Зареєструватися