Увійти|Зареєструватися
Авторинок
Стрічка
Топи
Бортжурнали
Автомобілі
Блоги
Автосервіси
Спільноти
Характеристики та огляди
Все для авто
Увійти
Зареєструватися
|

Бюджетний хетчбек Tesla, ймовірно, покажуть 1 березня!

Адміністратор
CO2 NEWSавтор: CO2 Team
22 лютого 2023
|
1184
Поділитися:

Ілон Маск підтвердив, що Tesla працює над маленьким автомобілем, який міг би стати альтернативою Volkswagen ID3 і MG4. Деталі цього нового автомобіля можуть бути розкриті 1 березня під час дня інвестора Tesla, однак Маск уже підтвердив, що його виробництво коштуватиме вдвічі менше, ніж Model 3 і Model Y.

Генеральний директор Tesla зазначив:

Генеральний директор Tesla - Ілон Маск

«Чесно кажучи, він буде меншим, але я думаю, що незабаром він перевищить виробництво всіх інших наших транспортних засобів разом узятих»

Що на разі відомо про "Baby" Tesla?

  • Новий Tesla початкового рівня підтверджений
  • Виявлено в ексклюзивних рендерах
  • Новий дизайн акумуляторної батареї
  • Легка конструкція
  • Можливий діапазон 290 км
  • Обіцяно повністю автономне водіння
  • Коштуватиме приблизно від 22 000$
  • Не використовуватиме назву Model 2

Новий акумулятор Tesla Hatchback

Очікується, що новий хетчбек Tesla матиме новий вид батареї, яка є потужнішою, безпечнішою та дешевшою завдяки своїй конструкції без пластини, яка використовує новий вид роз’єму для з’єднання окремих елементів.

Вони приблизно на 35% менші, ніж звичайні батареї і можуть накопичувати та віддавати більше електроенергії з меншим ризиком перегріву.

Навіть якщо акумуляторна батарея цього нового автомобіля вдвічі менша, ніж у Model 3 Standard Range Plus, нова конструкція ‘Tabless’ дасть змогу проїхати не менше 257 км без підзарядки.

Щоб побачити це в перспективі, Fiat 500 початкового рівня (який коштує трохи більше 29 000$) має лише 185 км запасу ходу. Це означає, що нова Tesla коштуватиме на 7 000$ дешевше, ніж Fiat і може мати майже на 30% більший запас ходу.

Tesla також планує використовувати акумулятори нового автомобіля як структурну частину конструкції автомобіля. Це допоможе зробити автомобіль легшим і міцнішим, оскільки батареї виконують частину роботи, щоб підтримувати основу автомобіля, а не навпаки.

Використовуючи цю розумну технологію структурних батарей вже будуються нові Model Y.

Tesla каже, що її нові структурні батареї матимуть на 370 частин менше, ніж звичайні батареї, тому їх буде швидше виробляти та використовувати менше матеріалів. Вони також допоможуть полегшити на 10% електромобіль, що збільшить запас ходу на 14% ( приблизно з 257 км до 290).

Нова продуктивність Tesla Hatchback

Що це означає для продуктивності? Чим легший автомобіль, тим швидше він може розганятися, оскільки його двигун має меншу масу для пересування. Ця нова Tesla, ймовірно, використовуватиме лише один електродвигун, щоб утримати свою ціну, але це не означає, що вона буде повільною.

Model 3 Standard Range Plus використовує лише один електродвигун, але він розганяється до 100 км на годину за 5,3 секунди. Цілком можливо, що цей новий хетчбек із його легшим шасі та новими високотехнологічними акумуляторами може бути навіть швидшим.

Ціна та характеристики нового хетчбека Tesla

Ілон Маск вже підтвердив, що новий хетчбек Tesla може коштувати 25 000$. Це менше половини ціни задньопривідної Model 3 Standard Range.

Як і Tesla Model 3, новий хетчбек буде доступний у різних версіях. Моделі початкового рівня коштуватимуть близько 25 000$, а згодом з’явиться повністю автономна версія.

Для цього використовуватиметься оновлена ​​версія технології «Повного самостійного водіння», яку Tesla зараз тестує. На даний момент це оновлення коштує близько 8 000$, але ціна може знизитися до моменту, коли новий автомобіль надійде в продаж.

Очікується, що новий хетчбек Tesla буде приблизно 4,4 м завдовжки.

"Baby" Tesla націлена конкурувати з Volkswagen ID.3, Nissal Leaf та іншими подібними машинами, зокрема з Кореї та Китаю.

На жаль, розробка цього нового хетчбека тільки почалася. Як результат, навряд чи ви побачите цей новий автомобіль на дорогах раніше 2025 року.

Анонсовані моделіЗаходи та подіїОглядиTesla
Читати в Facebook
G
Читати в Google News
Читати в Telegram

Коментарі

Увійдіть або зареєструйтеся, щоб писати коментарі, задавати питання та брати участь в обговоренні

Зареєструватися