Увійти|Зареєструватися
Авторинок
Стрічка
Топи
Бортжурнали
Автомобілі
Блоги
Автосервіси
Спільноти
Характеристики та огляди
Все для авто
Увійти
Зареєструватися
|

Найочікуваніші електромобілі весни 2023

Адміністратор
CO2 NEWSавтор: CO2 Team
27 лютого 2023
|
1062
Поділитися:

Ми розглянемо деякі з найкращих нових електромобілів, які дебютують на дорогах цієї весни.

Електромобілі, які очікуємо в березні

Позашляховик Mercedes-Benz EQS

Mercedes-Benz EQS

Позашляховик EQS пропонує всі технології та привабливість варіанту седана, але додає підвищену посадку та опцію семи місць. У ньому використовується вражаюча система повного приводу і його очолюватиме версія з потужністю 536 кінських сил, а запас ходу становить 585 км. Є ціна, яку потрібно заплатити - вам доведеться викласти трохи менше $155 000, щоб мати такий. 

Peugeot e-208

Peugeot e-208

Електрична версія популярного Peugeot 208 отримає значне збільшення запасу ходу в 2023 році. Вона отримає силовий агрегат від нового, більшого Peugeot e-308, з більшою батареєю на 51 кВт-год, яка забезпечить до 400 км на одному заряді. Потужність також зросла до 156 кінських сил, час розгону 0-100 км менш ніж за 8 секунд.

Електромобілі, які очікуємо у квітні

Skoda Enyaq iV vRS

Skoda Enyaq iV vRS

Версія Skoda ID 4 GTX стане флагманською моделлю фірми з більшою потужністю та практичністю, ніж її колега-купе. Його позначення vRS означає, що в меню присутні глянцеві чорні передні фартухи, дверні дзеркала, віконні рами та задній дифузор, а живлення надходить від батареї ємністю 82 кВт/год, яка живить усі чотири колеса через електродвигун потужністю 295 к.с.

Електромобілі, які очікуємо у травні

Aiways U5

Aiways U5

Aiways U5 — позашляховик розміром з Volkswagen Tiguan із Китаю, який працює від акумуляторної батареї ємністю 65 кВт/год, що забезпечує запас ходу 504 км. Доступний вибір електродвигунів: переднього і повного приводу. 

Honda E:NY1

Honda E:NY1

Невеликий електричний позашляховик розміром з Honda Jazz E:NY1 стане «центром майбутньої лінійки продуктів Honda», який очікується в травні 2023 року. Наразі про автомобіль відомо небагато, але Honda підтвердила, що він використовуватиме спеціальну платформу, яка, ймовірно, використовуватиметься для низки нових моделей у майбутньому.

Mercedes EQT

Mercedes EQT

Базований на Renault Kangoo, електричний MPV EQT отримає варіант кемпера, приєднавшись до ID Buzz як одного з перших електричних транспортних засобів для відпочинку у продажу. Його електромотор видає 120 кінських сил, а енергія надходить від батареї ємністю 45 кВт-год. Спочатку він продаватиметься у версії з короткою колісною базою з п’ятьма сидіннями, задніми розсувними дверима та великими дверима багажника.

Volvo C40 і XC40 Recharge Twin

Volvo C40

Для електричних позашляховиків від Volvo планується збільшення запасу ходу: XC40 Rechard і C40 отримають більшу батарею на 82 кВт-год. Це додасть приблизно 32 додаткових км запасу ходу для моделей з одним двигуном і 64 км для моделей Recharge Twin. Оновлення також включає швидшу швидкість зарядки для Recharge Twin до 200 кВт, що скорочує час зарядки 10-80% на 10 хвилин (до 27 хв). 

Анонсовані моделіОгляди
Читати в Facebook
G
Читати в Google News
Читати в Telegram

Коментарі

Увійдіть або зареєструйтеся, щоб писати коментарі, задавати питання та брати участь в обговоренні

Зареєструватися