Увійти|Зареєструватися
Авторинок
Стрічка
Топи
Бортжурнали
Автомобілі
Блоги
Автосервіси
Спільноти
Характеристики та огляди
Все для авто
Увійти
Зареєструватися
|

Skoda представила новий електричний позашляховик Enyaq Coupé iV

Адміністратор
CO2 NEWSавтор: CO2 Team
04 лютого 2022
|
1473
Поділитися:

Цього тижня дочірня компанія VW представила новий електричний позашляховик-купе у Празі та онлайн. Як і його груповий брат VW ID.5, Skoda Enyaq Coupé iV побудований на платформі MEB своєї матері і таким чином завершує тріо позашляховиків ID.5 та Audi Q4 e-tron Sportback.

Модель також поставляється з версією RS у зеленому кольорі "Мамба".

Зовні модель передає всі характеристики позашляховика-купе: вигнута лінія даху, вища задня частина, кузов у ​​кольорі Schneller. Форма нагадує VW ID.5, а задня частина нагадує Tesla Model X. На Skoda Enyaq Coupé iV не так багато наворотів, кузов досить гладкий. Передня частина адаптується до типової передньої частини Skoda, але в стандартну комплектацію в цьому випадку входить передня решітка з підсвічуванням. Також панорамний скляний дах, який розширюється у задній частині. Коефіцієнт аеродинамічного опору автомобіля становить 0,234.

Skoda Enyaq Coupé iV

Інтер'єр Skoda Enyaq Coupé iV залишився майже таким же, як у відомого Skoda Enyaq з великим дисплеєм посередині кабіни. Загалом, дещо більша базова комплектація. Є оновлення ПЗ. Інтер'єр версії RS також має логотипи RS на сплющеному рульовому колесі та на спортивних сидіннях. В обох випадках є місце для п'яти пасажирів. Багажник вміщує об'єм 570 літрів.

Існують різні можливі комбінації чотирьох рівнів потужності та двох розмірів батареї на вибір.

Електродвигун доступний із заднім приводом потужністю 132 кВт (179 л.с.) або 150 кВт (204 л.с.).

Для повного приводу доступні електродвигуни потужністю 195 кВт (265 л.с.) або занижена версія RS потужністю 220 кВт (299 л.с.) та крутним моментом 460 Нм. З останнім приводом розгін від 0 до 100 км/год можливий за 6,5 секунд.

Skoda Enyaq Coupé iV може бути оснащений акумуляторною батареєю, ємністю 58 кВтг або замовлено з акумуляторною батареєю ємністю 77 кВтг.

Залежно від обладнання це означає, що максимальна дальність ходу становить 545 км (WLTP).

Точної інформації про ємність зарядки немає, але велика батарея повинна заряджатися з 10 до 80% приблизно за 30 хв.

Skoda Enyaq Coupé iV можна буде замовити з лютого 2022, версія RS, ймовірно, буде доставлена ​​влітку цього року за ціною від 53 000 євро. Через короткий час базова версія електричного купе коштуватиме близько 42 000 євро.

За матеріалами: e-autos.de
Анонсовані моделіОглядиSkoda
Читати в Facebook
G
Читати в Google News
Читати в Telegram

Коментарі

Увійдіть або зареєструйтеся, щоб писати коментарі, задавати питання та брати участь в обговоренні

Зареєструватися