Увійти|Зареєструватися
Авторинок
Стрічка
Топи
Бортжурнали
Автомобілі
Блоги
Автосервіси
Спільноти
Характеристики та огляди
Все для авто
Увійти
Зареєструватися
|

Tesla знижує базову ціну на Model 3, Model Y: ось скільки вони тепер коштують

Адміністратор
CO2 NEWSавтор: CO2 Team
10 березня 2021
|
974
Поділитися:

Більшість автовиробників підвищують або - рідше - знижують ціни на автомобілі, щоб вони відповідали редизайну або оновленню функцій. Однак Tesla - це не більшість автовиробників. Tesla знизила ціни на базові рівні обробки салону двох своїх найменш дорогих моделей, седана Model 3 і позашляховика Model Y.

Model 3 впаде на 1000 до 38 190 доларів, а Model Y - на 2000 до 41 190 доларів.

Офіційної причини падіння цін на Model 3 і Model Y немає, але є припущення: від спроби збільшити продажі до реакції на ціни на нові Chevrolet Bolt EV 2022 року і Bolt EUV. Ціни на Teslas також змінювалися в минулому, тому що генеральний директор компанії Ілон Маск, можливо, вважав нову ціну смішною.

Зниження відноситься до заднеприводних моделей: Model 3 Standard Range Plus і RWD Model Y Standard Range. Але поки ці ціни знизилися, верхній рівень обробки салону кожної моделі, що отримав назву Performance, виріс на 1000 доларів за штуку. Model 3 Performance тепер буде коштувати 57 190 доларів, а Model Y Performance - 62 190 доларів.

Якщо зниження цін на базові моделі 3 і Y зробить ці моделі більш привабливими, можливо, зараз саме час натиснути на курок, оскільки невідомо, як довго це зниження триватиме. Але також немає гарантії, що ціна не впаде ще більше: в якийсь момент Model 3 була доступна ще дешевше. Як ми вже говорили, Tesla працює не так, як інші автовиробники.

По матеріалам cars.com
TeslaModel 3Model Y
Читати в Facebook
G
Читати в Google News
Читати в Telegram

Коментарі

Увійдіть або зареєструйтеся, щоб писати коментарі, задавати питання та брати участь в обговоренні

Зареєструватися