Увійти|Зареєструватися
Авторинок
Стрічка
Топи
Бортжурнали
Автомобілі
Блоги
Автосервіси
Спільноти
Характеристики та огляди
Все для авто
Увійти
Зареєструватися
|

Третя за величиною енергокомпанія США припинить використання близько 55% свого вугільного парку до 2030 року.

Адміністратор
CO2 NEWSавтор: CO2 Team
09 листопада 2021
|
1060
Поділитися:

Південна компанія з Атланти, третя за величиною енергокомпанія США, припинить використання близько 55% вугільного парку до 2030 року. Підприємство працює над досягненням нульового рівня до 2050 року.

Блоки двох найбільших вугільних електростанцій США будуть закриті. Це означає, що у Грузії буде вилучено близько 3000 МВт вугілля.

Georgia Power, дочірня компанія Southern Co., планує зупинити роботу двох із чотирьох блоків електростанції Bowen потужністю 3450 МВт в Еухарлі, штат Джорджія.

Він також закриє один блок на електростанції Роберта Шерера потужністю 3520 мегават у Джульєтті, штат Джорджія, яка є найбільшою вугільною електростанцією в США. Закриття цього єдиного блоку на Шерері до 2025 року скоротить удвічі електрику, що виробляється на вугіллі на цій електростанції.

E&E News зазначає, що Southern «колись керувала 66 вугільними енергоблоками, які виробляють 20 450 МВт на південно-східній території. За даними компанії, зараз вона експлуатує 18 енергоблоків потужністю 9 799 МВт. Коли ці додаткові блоки будуть закриті, ця цифра впаде приблизно до 4300 МВт на восьми блоках, сказав генеральний директор Southern Том Фаннінг».

Відключення вугілля пов'язане з федеральними правилами стічних вод для скидів електростанцій, які можуть містити високі рівні токсичних хімікатів, таких як ртуть, миш'як, азот і селен. роботи своїх вугільних блоків, закриття їх чи оновлення до відповідності федеральним стандартам, щоб вони могли працювати приблизно 10% часу.

Alabama Power, яка також є дочірньою компанією Southern, планує закрити приблизно 3000 МВт вугілля, включаючи чотири блоки на заводі Гастон біля Вілсонвілля, штат Алабама, і один на заводі Баррі в Баксі, штат Алабама. Alabama Power планує перейти на природний газ та атомну енергетику.

Тим часом у Вайомінгу…

Газета Casper Star Tribune у Вайомінгу зазначає, що все вугілля компанії Scherer надходить із Вайомінгу. У 2020 році близько 10% сукупного видобутку вугілля на трьох шахтах Вайомінга припадало на Scherer.

Шеннон Андерсон, яка працює над усуненням впливу видобутку вугілля, урану та електростанцій, на людей і місця у Вайомінгу, сказала Star Tribune :

Ми не можемо цього запобігти. У нас є час, щоб почати планувати своє майбутнє та з'ясувати, як залучити нову галузь та новий бізнес. Але час планування постійно скорочується.

Ось ідея для Вайомінгу: відновлювані джерела енергії.

Енергія вітру у Вайомінгу збільшилася більш ніж удвічі з 2009 року і склала 12% чистого вироблення електроенергії у штаті 2020 року. Штат встановив третю за величиною кількість вітроенергетичних потужностей у 2020 році після Техасу та Айови.
Зелена енергетика
Читати в Facebook
G
Читати в Google News
Читати в Telegram

Коментарі

Увійдіть або зареєструйтеся, щоб писати коментарі, задавати питання та брати участь в обговоренні

Зареєструватися